Meer gemak? Huur een iPad!


Snel even een documentje bekijken, een website zoeken of een filmpje afspelen? Het kan allemaal op een iPad. De iPad is stabiel, werkt goed samen met andere apparatuur – zowel van Apple als van andere merken – en biedt veel gebruiksgemak. Dit maakt hem tot hét apparaat voor gebruik binnen bedrijven en tijdens evenementen.

Bij Rentware kunt u daarom eenvoudig een iPad huren. Voor uzelf, maar ook bijvoorbeeld voor uw klanten. Dit kan voor een korte periode, maar ook voor een langere periode.

Apple iPad Mini

Apple iPad Mini

■ Dual core A5
■ Touchscreen: 7,9 inch Multi-Touch
Apple iPad 2

Apple iPad 2

■ iPad 2, 3 en 4
■ Touchscreen: 9,7 inch Multi-Touch
iPad vloerstandaard

iPad vloerstandaard

■ Geschikt voor iPad
■ Inclusief diefstalbeveiliging.
iPad tafelstandaard

iPad tafelstandaard

■ Geschikt voor iPad 2 en iPad new
■ Anti-diefstal slot
iPad wandbevestiging

iPad wandbevestiging

■ Wandbevestiging voor iPad 2 en iPad new
■ Anti-diefstal slot
Kensington Folio SecureBack voor iPad

Kensington Folio SecureBack voor iPad

■ Geschikt voor iPad 2/3/4
■ Folio kan op twee manieren worden gevouwen

 

iPad verhuur: de voordelen

Waarom een iPad huren als u er ook één kunt kopen? Een iPad huren is vooral makkelijk omdat het veel voordeliger is, zeker als u de iPad maar tijdelijk nodig hebt. Bij iPad verhuur via Rentware kunt u bovendien rekenen op de meest moderne toestellen, die voorzien zijn van alle updates.

Rentware verzorgt voor u de volledige installatie, ook als u de iPad wilt gebruiken op een beurs. In dat geval kunt u via ons ook speciale vloerstandaarden huren, waarmee u de iPads – en daarmee uw product of dienst – nog beter aan uw potentiële klanten kunt presenteren.