Voordelig Apple huren


Apple producten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken op beurzen en evenementen. Wilt u uw product of dienst ook op een moderne en stijlvolle manier presenteren? Kies er dan voor om producten van Apple te huren via Rentware. Rentware biedt u de voordelen van Apple, maar tegen veel lagere kosten


Apple verhuur: zo werkt het

Rentware is leverancier van computers en aanverwante producten. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in Apple verhuur. Zo kunt u bij ons terecht voor desktops, laptops, tablets en andere producten. Wij zorgen er desgewenst voor dat alle producten op de juiste manier geïnstalleerd worden, bijvoorbeeld binnen uw netwerk.

Bij Rentware kunt u kiezen voor verschillende huurvormen. U kunt een Apple huren voor een langere periode, maar ook korte periodes zijn mogelijk. Daarnaast kunt u gaan voor één exemplaar, maar ook voor grotere aantallen.

Offerte aanvragen

Wilt u direct een Apple huren of bekijken wat de mogelijkheden zijn voor Apple verhuur? Maak u keus uit bovenstaande Apple producten. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem dan contact met ons op. Aan de hand van uw wensen en eisen stellen we graag een offerte op maat op.